Bedrijfsbezoek

Wij verzorgen graag het Sinterklaasfeest voor uw bedrijf, horecaonderneming, personeelsvereniging, instelling, school of stichting. Dat doen wij altijd in overleg met u zodat een bezoek van Sint en Piet helemaal is afgestemd op uw wensen.

Natuurlijk denken wij graag mee, wij beschikken over een ruime ervaring en kunnen voor een creatieve invulling zorgdragen. Interactie met de kinderen met een knipoog naar de volwassenen staat bij ons centraal!

Voorbeeld van een bezoekje:

“De Kist van Sinterklaas”
Er staat een grote rode kist daar waar de kinderen hem allemaal hebben kunnen zien. De Pieten komen binnen en hebben het erover met de kinderen. Het is de kist van Sinterklaas! Met veel bombarie wordt de kist naar binnen gesjouwd. De Pieten zijn erg nieuwsgierig naar de inhoud, maar de kist zit op slot en Sint heeft gezegd dat de kist nóóit opengemaakt mag worden maar de Pieten zijn erg nieuwsgierig!
Hoe zal dat aflopen en wat zal de Sint ervan vinden…

Bij dit script is de medewerking van één volwassene nodig. Sint komt uiteraard zelf ook op bezoek en heeft aandacht voor alle kinderen.

Duur: vanaf een half uur, afhankelijk van het aantal kinderen.

Dit is slechts één van de beschikbare scripts, de mogelijkheden zijn legio. Ook kan een arrangement worden uitgebreid met entertainment pieten.
Denk hierbij aan : Goochelpiet, Ballonnenpiet, Schminkpiet

Ook voor de leukste sint decoraties bent u bij ons aan het juiste adres!
U boekt bij ons de leukste Sint of Piet ballonpilaar vanaf €60,- euro.

Sint komt altijd met minimaal 2 Pieten. Bij een Sintbezoek is strooigoed inbegrepen.

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op!