Over ons

Wie kijkt niet met veel plezier terug naar zijn of haar kinderjaren, naar die spannende weken in november en december als de Sint met zijn Pieten weer in het land is? Niet alleen de huidige generatie kinderen geniet volop van het Sinterklaasfeest, maar ook wanneer de Goedheiligman een bezoekje brengt aan volwassenen maakt dit onherroepelijk reacties los.

Wij, Marijn de Greef en Evert de Jong, zwagers, hebben ook een zwak voor het fascinerende sprookje van de Sint. In 2013 hebben wij besloten Sinterklaas een handje te gaan helpen. Wij doen dat in de allereerste plaats omdat wij het heel erg leuk vinden om kinderen maar ook volwassenen te laten genieten van het Sinterklaasfeest.

Inmiddels hebben wij al bij bedrijven, scholen en instellingen maar natuurlijk ook bij heel veel mensen thuis het Sinterklaasfeest extra feestelijk gemaakt. Daarbij hebben we gelukkig hulp gekregen van een aantal mensen die het Sinterklaasfeest een even warm hart toedragen als wij zelf zodat we niemand teleur hoeven te stellen.

Kiest u ook voor de hulpsint.nl?

  • Onze Sint en Pieten hebben veelal ruime acteerervaring en natuurlijk (professionele) ervaring met kleine kinderen.
  • De Hulpsint.nl zorgt er voor dat Sint en Piet er verzorgd uitzien en mooie kostuums dragen.
  • U regelt het feest zelf of u laat ons het volledige evenement verzorgen? Wij denken graag met u mee!
  • Wij hebben respect voor andere culturen, maar respecteren ook het traditionele Sinterklaasfeest zoals dat al jaren in Nederland wordt gevierd.
  • Een bezoekje van de Hulpsint is altijd goed voorbereid zodat het een persoonlijk tintje krijgt.
  • Betaling op factuur mogelijk.

Nog even dit: Marijn en Evert zijn beiden slechtziend. U zult daar weinig van merken, maar mogelijk vraagt Sint u om een extra lampje aan te doen om het grote boek te kunnen lezen.

 

Huisregels de Hulpsint